Taktike nehanja sledenja na Instagramu

Verjetno nisem edina, ki sovraži tisto igrico – slediš, sledim, ne slediš več. Osebno nikoli ne začnem slediti nekomu, če ga nameravam naslednji dan nehati slediti. To enostavno »ni kul«. Ker bi srčno rada, da se ta nadležna igra ustavi, bom z vami delila moj recept za večje število sledilcev, kot število profilov, ki jim sledite.

  1. Ne sledi tistim, ki ne sledijo tebi

Seveda so izjeme naši idoli, najljubše glasbene skupine in igralci. A ohranjaj število le-teh čim nižje. Takih profilov na mojem seznamu je le enajst.

Screenshot_20180221-113655

  1. Prenehaj slediti tistim, ki so si ustvarili Instagram profil, a ga nikoli uporabljali

Poznate tisto obvestilo, da je vaš prijatelj s Facebooka sedaj dostopen tudi na Instagramu? Seveda ga vsi takoj začnemo slediti, da mu izrazimo dobrodošlico, a pogosto se zgodi, da se tu zgodba tudi konča. Če v roku enega tedna ne objavi nobene fotografije ali videa, ga lahko brez slabe vesti nehate slediti. Ta prijatelj verjetno nikoli več ne bo odprl Instagram aplikacije ali je začel uporabljati.

Screenshot_20180221-114358

  1. Prenehaj slediti tistim, ki Instagrama ne uporabljajo več

Bila sem zelo presenečena, ko sem ugotovila, da še vedno sledim nekaterim profilom, ki so Instagram nehali uporabljati več mesecev ali let nazaj. Take profile lahko odstraniš brez strahu, da bi te tudi oni nehali slediti.

Torej obstaja več razlogov, zakaj nekoga nehati slediti. Zato, da bi izgledali bolj »kul« in imeli večje število sledilcev na račun te nadležne igre, ki razhaja po omrežju, ni en od njih. Večina od nas bo to prej ali slej opazila in te prav tako nehala slediti. Torej prihranimo nam čas in sledimo tistim, ki si to zares želimo!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s